Povestea noastra a inceput cu un saculet de lavanda, achizitionat intr-o vacanta de vara. Culorile, mirosurile, atmosfera au trezit emotii care au rămas în inima noastră. Am vrut să creem un colț de Provence pe care sa-l purtam mereu in suflet si sa-l impartasim cu voi.

     Suntem o familie care s-a dedicat în întregime cultivarii si prelucrarii lavandei. Si tot din dragoste pentru lavanda am inceput sa creem produse cu aceeasi tematica  . Creatiile noastre sunt unice. Fiecare obiect transmite dragostea pentru frumos, atentia pentru detaliu, acesta este motivul pentru care noi am interzis banalitatea sau neglijenta. Suntem mici, dar, probabil, acest lucru ne permite să fim  mereu în căutarea de a oferi cele mai bune produse clienților noștri.

De ce lavanda?

     Incă din cele mai vechi timpuri, lavanda a fost cunoscută pentru proprietățiile miraculoase pe care le deține. Este renumită pentru aroma și frumusețea sa fiind utilizată în scop curativ sau decorativ. Lavanda are numeroase efecte pozitive asupra corpului și a psihicului, fiind utilizată în industria medicală sub diferite forme.

     Sfânta Hildegard, celebra herboristă şi călugăriţă benedictină din secolul al XII-lea, spunea că lavanda te ajută să găseşti cunoaşterea şi înţelegerea pură.Ea vorbea deja despre cea mai subtilă putere a lavandei: curăţarea minţii. Pentru că lavanda purifică, spală, limpezeşte.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.