"Mulțumim, sunteți minunați!"

- Călugăreanu Angela -
 
 

"Mulțumesc că ne-ați făcut părtași bucuriei de a culege lavandă!"

- Ramona Silași -
 
 

"Bună Ziua! Voiam să vă mulțumesc pentru un produs LavanDaria achiziționat dintr-un magazin din incinta Cetății Corvinilor din Hunedoara. Este vorba despre balsamul de lavandă. Sufeream extrem din pricina ragadelor la unul dintre sâni, începusem să evit alăptatul, încercasem și alte produse bio, balsamul l-am luat pentru a-l face cadou. Citindu-i eticheta, m-am gândit că nu strică să îl încerc eu. De ieri până astăzi, pot spune că a facut minuni. E prima dată în două săptămâni când îmi pot alăpta fetița din sânul stâng fără să mă urc pe pereți de durere. Vă mulțumesc încă o dată!"

- Cristina Voicu -
 
 

"Mulțumim de primire. Au fost 2 ore de relaxare printre minunatele flori de lavandă."

- Mariș Camelia -
 
 

"Bună ziua. Am încercat un balsam de la dvs. MINUNAT !!! (cumpărat de lângă Castelul Huniazilor). Aș vrea să comand 5 borcănele de balsam de 30 ml + 3 sapunuri naturale cu ulei de lavandă de 90 gr, cu livrare în Timișoara, dacă e posibil. Aștept cu nerăbdare un răspuns de la dvs și încă o dată complimentele mele sincere pentru produsele pe care le faceți."

- Costantin Rujan -
 
 

"Recomand cu căldură magazinuțul unei prietene din copilărie. Găsiți aici lucrușoare făcute cu drag pentru cei mici, mari și mai ales pretențioși. Nimic nu se compară cu mirosul de lavandă."

- Cristina Mitar -
 
 

"Superb și relaxant timpul petrecut în jurul lavandei. Mulțumim de primire."

- Marius și Dorina -

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.